Vil Røyking Luke Mens Syk Gjøre Min Kaldt Verre?

På et tak med utsikt Over Prospect Park, crossfaded på en spiselig og hard seltzer (alltid på merke!), Husket jeg at jeg var syk-og umiddelbart angret på å bli så høy. Et hode kaldt hadde aldri stoppet meg fra å gå ut, men cannabis var en uventet faktor. Jeg innså at jeg ærlig hadde ingen anelse om luke kunne gjøre min kulde verre.

Viser seg at det Er et ganske vanlig spørsmål. På Reddits r / trees og r / weed er det mer enn 50 innlegg fra de siste fem årene med noen variasjoner på » røyking mens du er syk.»Min favoritt bruker svar:» Det vil hjelpe . Bare ikke ødelegge halsen med en stor rip. Men røyking mens du er syk er en livredder.»

Virkelig? Hvordan?

røyking mens syk fra trær

for et endelig svar, kontaktet jeg noen leger som spesialiserer seg på cannabisforskning. Dr. Rachna Patel, forfatter AV SELVHJELPSBOKEN CBD Oil Solution, forteller meg, » Cannabis har ingen effekt på forkjølelse eller influensa.»

Kan det være sant? Cannabis har ingen effekt på å være syk i det hele tatt? Ingen?

Andre leger på internett synes å være enige. Jordan Tishler, en lege som driver Massachusetts – basert Praksis InHaleMD, som spesialiserer seg på medisinsk marihuana, ekko denne uttalelsen Til Vice i 2017. Han har » ingen spesielle bekymringer om å bli høy mens syk med forkjølelse.»

men røyking kan forlenge symptomene dine. Ifølge En 2017-studie av National Academies of Sciences, Engineering And Medicine, er røyking av cannabis regelmessig forbundet med kronisk hoste-og slimproduksjon. Anecdotalt hadde jeg alvorlig vedvarende astma som en baby, og i dag blusser den opp bare etter noen dager med vanlig røyking. Men nøkkelen til denne studien (og min astma) er ordet » regelmessig.»Hvis du har en kald og du allerede er en konstant luke røyker, er din hoste kommer til å fortsette lenge etter at kulden avtar. likevel kan det være best å mikrodose i stedet for å røyke hvis du har bronkitt eller luftveisinfeksjon. «Fordamping og røyking av cannabis kan være irriterende for lungene, hvis du har en øvre luftveissykdom,» Fortalte Ira Price, akuttmedisinsk lege og medisinsk direktør For Ontario medical marijuana clinic Synergy Health Services, Vice I 2017.Sam, min venn Som leverte ugresset i utgangspunktet, insisterer på å bli høy, gjør alltid forkjølelsen verre. «Det overdriver bare symptomene dine,» sier han og legger til en skull emoji.

kan jeg stole på fyren som leverte meg med hodet kaldt luke i første omgang? Vil jeg noen gang ta ansvar for mine handlinger? Vi kan ikke vite sikkert. Da jeg våknet om morgenen etter å ha tatt en spiselig på en kald, følte jeg meg ikke verre, men jeg følte meg ikke særlig bra — selv om jeg tror det hadde mer å gjøre med De Hvite Klørne jeg skutt ned.

Fortsatt, Jeg er glad jeg ikke røyker noe. Min anbefaling til andre degenererer: Mikrodose eller spis din luke. Bare ikke klag til meg hvis du er groggy i morgen, fordi sjansene er, jeg skal prøve å gjøre det samme.

Joseph Longo

Joseph Longo er en kultur og underholdning journalist hvis arbeid har dukket opp I Associated Press, Entertainment Weekly og mer. Han prøver fortsatt å forstå hva Det betyr å Være En Gemini Rising.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.