Tag: månen trine saturn synastry

Saturn aspekter i synastry er notorisk vanskelig å håndtere. Saturn representerer depresjon, begrensning, frykt for avvisning, distansering, samt engasjement. Saturn aspekter er sikkert bindende, men kommer med mange problemer.Min første ex kjæreste og Jeg hadde sterke Saturn aspekter i vår synastry diagram. Det gjorde total mening, gitt Det Faktum At Saturn var transitt mitt 7. hus på den tiden. Nærmere bestemt var Min Saturn konjunkt Hans Sol I Skorpionen. Min siste ex hadde Sin Sol I Aquarius square min Saturn I Skorpionen. Forresten hadde Han Saturn transitt sitt 7. hus da vi var sammen.Sun-Saturn aspekter i synastry er tilsynelatende svært vanlige aspekter å finne i synastry diagrammer av ektepar og langsiktige partnere. Faktisk, mine relasjoner med de to varte ganske mange år, men det var ikke uten problemer.

Som Saturn-personen følte jeg meg både usikker og forpliktet til hver av dem. Hver og en av dem brakte ut mange av mine usikkerhet. Bare ved å være seg selv og uttrykke sin individualitet, min frykt for avvisning og får vondt dukket. Som svar kritiserte jeg dem og dømte dem hardt. Jeg ønsket å dominere dem, kontrollere dem og stampe på deres moro. Jeg ville ikke at de skulle «vokse», fordi jeg var for redd for at de ville vokse bortsett fra meg.En annen grunn til at jeg var så kritisk til disse to gutta var fordi jeg virkelig trodde deres ideer, følelser og tro var utrolig dumme. Høres hardt, jeg vet, men noen av deres meninger og tro bare pisset meg av. I stedet for å stille mine egne meninger, fornærmet jeg deres. Dette, i sin tur, motet dem sterkt, men jeg følte at jeg gjorde dem en tjeneste. Når jeg ser tilbake, vet jeg at jeg var litt for hard med dem, men jeg følte (og fortsatt føler) at de var barnslige og trengte en god reality check.Sun-Saturn-energien i synastry er mye som energien mellom foreldre og barn. I disse to relasjonene følte jeg at jeg skjulte mine misbehavende barn.jeg var allerede i astrologi da jeg møtte Aquarius-fyren, så jeg visste at denne energien ville manifestere seg i vårt forhold på en eller annen måte. Jeg prøvde mitt beste for å holde Min Saturnian energi i sjakk, men når det kom til det, kunne jeg bare ikke unngå å kritisere ham. Stol på meg-jeg prøvde.

Moon-Saturn aspekter I Synastry

jeg kom nylig ut av et forhold som hadde En Måne-Saturn motstand dobbel-whammy. Med «double-whammy» mener jeg Hans Måne imot Min Saturn og Hans Saturn imot Min Måne. Hvordan spiller dette aspektet mellom to personer, kan du spørre? La meg fortelle deg.Måten det manifesterte seg i forholdet mitt var gjennom stor følelsesmessig distansering. Han og jeg ville gjøre alt for å unngå å snakke om våre følelser. Selv når problemer oppstod som gjorde at en av oss føler seg sint, irritert, sjalu eller frustrert, ville vi ikke, og KUNNE ikke, stemme våre følelser til hverandre. Jeg følte at hvis jeg fortalte ham hva jeg følte, ville han avvise meg, og han følte det på samme måte. Selv om jeg visste at han hadde sanne følelser for meg, ville selvtillit og frykt for avvisning ta over, og jeg ville ende opp med å holde følelsene mine til meg selv. Det samme gikk for hengivenhet; hengivenhet ikke flyte lett mellom oss på grunn av dyptliggende frykt for avvisning, som til slutt var frustrerende for begge parter. Også, ingen av oss noen gang følte vi kunne uttrykke våre lekne, romantiske sider rundt hverandre; jeg følte at han ikke ville godkjenne noen form for barnslighet fra meg, så jeg holdt kjeft.

på den positive siden, dette forholdet er spesielt var min lengste. Jeg tror en av de tingene som fikk oss til å vare så lenge var ønsket om å finne ut hva den andre personen følte. Den emosjonelle distansering både frustrert og fascinert meg. Jeg ønsket å vite hva som var i hans hjerte, og han var døende å vite hvordan jeg følte. Vi begge hang der inne, håper at en dag, en av oss vil si hvordan vi virkelig følte om hverandre. Etter en stund lærte vi å uttrykke våre følelser til hverandre, men bare i små segmenter. Vi var begge forsiktig med å aldri avdekke «for mye» om måten vi følte.Harde aspekter (konjunksjon, firkant, opposisjon) fra En Persons Merkur til En annen persons Saturn indikerer en dyp respekt for hverandres tankeprosesser og kommunikasjon. Det kan imidlertid føles som om det er en kommunikasjonsbarriere mellom dere to. Saturn har en måte Å Gjøre Mercury føles som om hun ikke er så intelligent eller lys Som Saturn person. Saturn kan «stenge» ideene og meningene Til Mercury-personen gjennom kritikk og belittling, noe som kan ha en negativ effekt på Mercury-personens selvtillit. Faktisk, Merkur kan føle selvbevisst og vanskelig når uttrykke seg Til Saturn person. Saturn kan ha en tendens Til å ignorere, avbryte Eller kritisere Merkur når Merkur snakker. Saturn kan være stille ofte. Samtaler er seriøse, og ord flyter ikke lett.

I et av mine tidligere forhold kvadrerte Min Merkur Sin Saturn. Mercury regler min 7. hus, så kommunikasjon er veldig viktig for meg når det gjelder forhold. Jeg følte han fornedret mine meninger og ideer til poenget med nedlatenhet. Han var også mye eldre enn meg, så han virket enda mer nedlatende. Jeg definitivt følte selvbevisst når uttrykke mine ideer til ham; jeg var redd for at han skulle tro jeg var » dum.»

de harmoniske aspektene (sextile, trine) Mellom Merkur og Saturn er mye lettere å håndtere. Saturn person gir struktur Til Mercury personens ideer. Saturn gir også praktiske råd Til Mercury, og lytter og guider Mercury person. Merkur ser Opp Til Saturn, Og Saturn liker å hjelpe Mercury person. Gjennom Saturn lærer Merkur hvordan man kommuniserer på en mer moden og nøktern måte.

Venus-Saturn I Synastry

mitt lengste forhold inneholdt et stramt Saturn square Venus-aspekt i synastry, hvor jeg var Venus-personen.

dette er ofte kjent som «uberørt kjærlighet» – aspektet. Hvorfor? Saturn representerer blokkeringer og restriksjoner, som kan manifestere seg i mange former. Noen ganger kommer blokkeringene fra eksterne krefter. Saturn regler tradisjon, så par med denne synastry aspektet noen ganger møte motstand fra enten personens familie. I mitt tilfelle, jeg var av en annen kulturell bakgrunn enn min partner. Foreldrene hans var veldig tradisjonelle og strenge, og ville aldri ha godkjent vår forening. Andre eksterne restriksjoner kan inkludere en mismatch i form av alder, sosial status, kulturell bakgrunn, eller avstand. Uansett, det er vanligvis noe i veien for deg å være sammen.

En annen måte som dette manifestert var gjennom en tilbaketrekking av hengivenhet. Jeg har aldri følt meg ganske komfortabel med å kose ham, fortelle ham at jeg elsket ham, eller få baby til å snakke med ham på grunn av min frykt for at han ville avvise den slags oppførsel. Jeg sensurert mine følelser av hengivenhet for ham, og han gjorde det samme. Han handlet noe «faderlig» mot meg, og jeg ville ikke risikere hans misbilligelse. Selv om han aldri eksplisitt fortalte meg at han ikke vil ha meg til å gå ut og ha det gøy med vennene mine, han ville ofte prøve å forstyrre mine planer om han visste at jeg skulle ut.

Mars-Saturn I Synastry

Dette Er et veldig negativt aspekt å dele med noen i synastry.

med dette aspektet ser det ut til at Uansett Hva Mars-personen gjør, Er Saturn-personen plaget. Ingenting er noensinne «godt nok» For Saturn. Saturn-personen ser Vanligvis Mars-personen som barnslig og uansvarlig. Mars personens energi er den typen Som gjør Saturn personen svært ubehagelig. Mer spesifikt, Mars personens selvtillit og selvsikkerhet bringer Ut Saturns usikkerhet, Og Som svar Forsøker Saturn personen å begrense Og begrense Mars personens handlinger ved å fortelle Mars hva De skal gjøre. Saturn kan ty til stadig rive Mars person ned gjennom kritikk og psykiske overgrep.Det er vanlig At Mars føler At Saturn er nedlatende og behandler Mars som et barn. Mars kan bli sint på dette og piske ut På Saturn person. Syklusen av kritikk og konflikt kan snart bli en ond sirkel. Dette aspektet gir seg til verbalt fornærmende relasjoner, og kan også eskalere til fysisk aggresjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.