Nikki Bella Sier Hun Er ‘Glad’ John Cena Er Dating, Men Innrømmer at Hun Er ‘Fortsatt Beskyttende’ Av Ham

Nikki Bella ex-forlovedeé John cena Ble Oppdaget holde hender med en ny kvinne siste måned

april 10, 2019 09:46 am

nikki bella bare ønsker det Beste For Eksen Hennes.For første gang Siden John Cena ble oppdaget med en annen kvinne i forrige måned, Avslører Den Totale Bellas — stjernen — Som avsluttet sitt engasjement til pro wrestler i fjor sommer-hennes reaksjon på bildene.

«Dette er faktisk litt vanskelig å snakke om,» innrømmet hun på den siste episoden av podcasten hennes med tvillingsøsteren Brie, The Bellas Podcast. «Men det er greit, jeg må være en stor jente.»

» jeg skal bare komme ut og si det. Dere har alle sett Johns paparazzi bilder,» hun begynte. «For noen av dere som ikke vet hvem John Er, er Han min ex-forlovedeé. Vi har blitt brutt opp for som, et år nå. Men han ble oppdaget med en ny mystisk kvinne, og alle har blåst opp telefonen min, prøver å komme TIL MIN PR for å få min reaksjon. Alle vil vite hva jeg har tenkt, og jeg har ikke sagt noe ennå, så la meg bare sette det der ute.»I Mars, Cena, 41, ble sett ut og om I Vancouver, holde hender med en mystisk kvinne senere identifisert Som Shay Shariatzadeh. Shariatzadeh er prosjektleder for Avigilon, Et Motorola Solutions tech selskap, og har vært ansatt i Vancouver-baserte selskapet siden 2015, ifølge E! Nyheter, som først identifiserte henne.Nikki, 35, innrømmet at da hun først så en overskrift om bildene, gikk hennes » mage inn i knuter.»

» jeg åpnet den opp og da jeg så bildet, var det rart,» sa hun. «Du vet noen ganger når du får en tekst, eller du ser et bilde, eller du ser din betydelige andre flørt med noen, får du de knutene i magen og det gjør vondt? Som om du enten vil kaste buksene dine umiddelbart … eller du har bare den galeste magepine. Det skjedde ikke med meg da jeg så bildet.»

«det sier mye,» sa Brie. «Hvis du ikke vil s— buksene dine, betyr det at du ikke ble påvirket.»

» Vet du hva det var? Jeg kommer aldri til å snakke om dette, » Sa Nikki. «Når film virkeligheten viser, får dere bare se så mye. Så en ting som jeg trodde var litt urettferdig For John var du så en svært liten mengde på vår reality show om vår breakup og selvfølgelig var det pro-meg, fordi det kom gjennom mine øyne.»Og Jeg tror ikke jeg noen gang har fått si dette offentlig,men Det gjorde Meg trist For John,» innrømmet hun. «Jeg følte meg dårlig For John. Jeg følte meg dårlig fordi jeg følte at jeg flau ham, jeg følte at jeg skuffet ham, og jeg må leve med mye av det, og det har vært tøft. Hvis dere bare visste hvor mye terapi jeg har vært i.»Nikki sa at Hun og Cena alltid vil holde de intime detaljene i deres split private.»så det Er mye at folk ikke kommer til å vite hvorfor vi brøt opp,» sa hun. «Han er en av folket, foruten Deg, Brie, som har gjort meg til en fantastisk person.»Men på grunn av hvor trist jeg gjorde ham og hvor mye jeg følte at jeg skadet ham, da jeg så det store smilet på ansiktet hans med paparazzi-bildene, tror jeg det var derfor jeg ikke ville s— buksene mine, som du sa,» fortsatte hun. «Jeg følte meg glad på hans vegne. Jeg er veldig glad for ham.»

«Så Lenge John er glad, er jeg glad,» la hun til. «Men la meg fortelle deg, bryter hun sitt hjerte? Jeg vil rakke-angripe henne på et blunk. Fortsatt beskyttende av den mannen.»

"The Wall" World Premiere
John Cena Og Nikki Bella – Mike Pont/WireImage
John Cena Og Nikki Bella Mike Pont/WireImage

/div>

nikki sa til slutt, alt hun ønsker er at begge skal være tilfreds.

«John Er en fantastisk mann, og vet du hva? Vår timing var ikke riktig,» hun sa. «Hvem vet? Kan timingen være riktig for oss i fremtiden? Kanskje, kanskje ikke. Er vi rett for andre mennesker? Muligens.»jeg tror at når du er på et reality show, og du legger din kjærlighet der ute, blir vi dømt på det så hardt. Folk ser oss bare sammen. Men … jeg må følge mitt hjerte, jeg må følge mine følelser, » fortsatte hun. «Hvis jeg ikke er glad i en situasjon, må jeg komme meg ut av det. Ham det samme.»

«La oss bare la folk være lykkelige,» oppfordret hun.Nikki avslørte også at hun allerede visste at hennes eks var dating folk.

» Han og Jeg har snakket om det. Kanskje det var derfor det ikke skadet meg, » sa hun. «Jeg visste at han var dating noen, så jeg var faktisk bare veldig nysgjerrig på å se hvem han skulle på middag datoer med. Som du vet, vil de aldri bli som våre. Bare tuller. Beklager, det er jenta i meg! La meg komme tilbake til å være en kvinne.»

Relatert: Nikki Bella Innrømmer ‘Det Kommer Til Å Drepe’ Henne Når Hun Ser Ex John Cena med En Ny Kvinne

OG Cena er Ikke den eneste flytte på: FOLK bekreftet i januar At Nikki Og hennes tidligere Dancing with The Stars partner Artem Chigvintsev var tilfeldig dating. Siden da, de to har blitt sett pakking PÅ PDA og Nikki selv nylig lagt ut en søt selfie av de to På Instagram at mange fans tolket som offisiell bekreftelse på at de er sammen.Når Hun Snakket MED FOLK på En WrestleMania 35 kickoff-begivenhet i forrige uke, Sa Nikki at Hun var overrasket over reaksjonen på innlegget hennes.»jeg postet et bilde av oss fordi vi dater og vi har det gøy,» sa hun. «Da alle gikk vi var offisielle !»

Likevel insisterte Nikki på at hun ikke var » fullt tatt.»Uansett hva den offisielle sivilstatusen kan være, Sa Nikki at Hun og Chigvintsev er på et bra sted.

«Det har vært flott,» sa hun. «Jeg elsker ham.»

Alle Emner I TV

Det Beste Av Folk

Få kjendis og kongelige nyheter pluss menneskelige interesse historier levert direkte til din in-box

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.