Hva skjedde da jeg begynte å drikke 120 gram vann om dagen – Magnolia State Live / Magnolia State Live

Hver så ofte gjør jeg noe for å lade opp kropp og sinn.Så da jeg bestemte meg for to uker siden at en detox rens var veien å gå, forsket jeg på alle slags måter å kvitte kroppen din med giftig søppel, fra juicing til fasting til noen concoction laget av lønnesirup og cayenne pepper som jobbet for Beyonce, angivelig.Overveldet av alternativer og motstridende informasjon om hva som definerer en autentisk detox-rens, gjorde jeg det jeg alltid gjør i disse situasjonene og laget mine egne regler. Å ikke ha et bestemt sett med retningslinjer ga meg friheten til å lage min egen plan der jeg kunne gjøre betydelige livsendringer uten å risikere endelig fiasko. Og med det satte jeg meg på en 10-dagers detox-reise basert på noen få enkle retningslinjer. Ingen kjøtt eller meieri, ingen koffein, ingen alkohol, ingen raffinert sukker. Sove minst syv timer om natten. Det meste av dette var ikke helt nytt eller vanskelig for meg. Jeg har sparket koffein før og fulgt vegan / vegetarisk dietter tidligere for å øke helsen min. Min siste regel skulle imidlertid være den ultimate utfordringen: Drikk 120 gram vann om dagen.Drikkevann Er en av de tingene du vet fra fødselen du MÅ gjøre, og at det er en viss mengde du må drikke hver dag. Og likevel er det lett den ene livsregelen jeg har forsømt mest, mens jeg supplerer væskeinntaket med kaffe og diett brus i løpet av dagen og vin eller cocktailer et par netter i uken.Med unntak av graviditeten min og årene jeg tilbrakte i college marching band (uten tvil den ultimate sporten), kan jeg nok telle på en hånd hvor mange dager de siste årene jeg har hatt mer enn et glass eller to vann, og selv da var det sannsynligvis på grunn av sykdom eller Mississippi fuktighet tvinger meg til å drikke det mot min vilje.Mitt målnummer på 120 gram kan virke vilkårlig, MEN sannheten er bokstavelig talt alle uenige om hvor mye vann du faktisk skal drikke. Noen sier 8-10 glass om dagen. Andre sier drikke en unse for hvert pund av vekten din (120 lbs. = 120 oz.), og det er enda en gruppe masochister som tror du bør ta det nummeret og doble det.

jeg slo meg på 120 av samme grunn jeg satte alarmen min i en time før jeg må være våken. Wiggle room. Hvis jeg våkner tidlig, flott. Hvis jeg trykker på snooze-knappen flere ganger enn jeg bryr meg om å innrømme, er jeg fortsatt ikke sen.På den første dagen viste det seg å være vanskelig å slå 50 gram, selv om jeg fortsatt klarte å nå 100-en prestasjon som tok alt jeg ikke hadde å skryte av På Twitter. Det var ikke selve vannet som gjorde det så utfordrende. Det var at vann var mitt eneste alternativ når jeg ønsket min morgenkaffe eller ettermiddag energidrikk eller middag glass vin. I løpet av disse øyeblikkene, jeg tøffet uten å tenke for å unngå selv den minste snev av fristelse. (Og det fungerte.)

Dag 2 var den samme, nå med et snev av koffein tilbaketrekning innstilling i og den synkende følelsen av at hver dag i denne selvpålagte detox ville føles som helvete. Likevel stakk jeg til planen, begynte og avsluttet dagen min med en liter vann på toppen av det jeg hadde konsumert i mellom.

i løpet av de neste dagene begynte ting å forandre seg. Mye.

jeg fant meg selv å våkne opp med energi, noe jeg sjelden gjør selv når jeg får nok søvn. Den koffeinholdige hjernetåken jeg er vant til å kjempe de fleste morgener på jobben, var ikke der. Jeg var fokusert og skarp, i stand til å sjonglere ting lettere og med mindre angst.

Da jeg følte meg tåkete eller mentalt trøtt, drakk jeg instinktivt en flaske vann og opplevde en naturlig økning av energi minutter senere. Jeg likte faktisk at det ikke var den rystende null-til-100-støt av En Red Bull, hovedsakelig fordi den ikke kom med den uunngåelige krasj eller dvelende bekymring for at energidrikker faktisk er gift. Jeg var i stand til å opprettholde min produktivitet og humør i flere timer.

det var også fysiske endringer. Huden min så klarere og klarere ut. Etter mange år med å komme hjem fra jobb, følte jeg meg helt utmattet, og jeg fant meg selv å fortsette å bevege seg på slutten av dagen (mye til glede for min 4 år gamle som er den mest dedikerte løperen jeg kjenner). Jeg sovnet lettere og uten Hjelp Av Unisom. jeg begynte å undersøke hvordan hydrering (og mangel på det) påvirker kroppen og hjernen utover den parroted påminnelsen om at vi alle skal drikke mer vann. Jeg lærte hvordan drastisk selv liten dehydrering kan påvirke alt, fra humør til kortsiktig hukommelse til smertefølsomhet og utover. Admittedly, jeg var svært irritert med meg selv for å ta 32 år for å «oppdage» fordelene med å gjøre noe jeg har blitt fortalt å gjøre hele mitt liv. ved halvveis stoppet jeg å spore vanninntaket mitt, slik at jeg kunne fokusere på å lytte og svare på hva kroppen min trengte. Jeg slo fortsatt min 120 mark hver dag basert på min rutine alene, men jeg brukte ikke lenger det som et pass-fail-mål. Alt jeg visste var da jeg bodde hydrert, jeg følte meg som den beste versjonen av meg selv. min detox endte i forrige uke, og mens jeg var mer enn klar for biff og et glass bourbon ved slutten av det, er jeg blåst bort av hvor mye bedre jeg føler meg i forhold til detoxes jeg har gjort tidligere hvor jeg er sulten og cranky og generelt fratatt. Jeg er sunnere, lykkeligere og best av alt: min nyfødte vannbesettelse går ikke hvor Som helst.

jeg kjøpte til og med en av de slitesterke metallvannflaskene for å gjøre det til en mer permanent vane.

(Morsomt faktum: det har også en hel flaske vin.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.