David Spade sier han fortsatt ‘elsker’ ex-kjæreste Heather Locklear

David Spade brukes til å date Heather Locklear. Og skuespilleren har ikke gitt opp sitt vennskap med Melrose Place skuespiller hendelsen om den 56 år gamle skjønnheten har møtt ydmykelse etter å ha blitt arrestert i juni.SNL-veterinæren fortalte Andy Cohens Siriusxm Radio Andy show på onsdag at han fortsatt snakker til pinup og føler for henne når hun håndterer sin tøffe situasjon.’

David-som spiller I Hotel Transylvania 3-begynte, ‘ jeg mener, jeg elsker henne. Hun var hyggelig å gå ut med meg, og jeg vil alltid være i gjeld til henne fordi hun var så hyggelig, så moro.’

Snakker sin eks: David Spade stoppet Av Andy Cohens radioprogram på onsdag for å snakke om Heather Locklear
deres fortid: david begynte, ‘ jeg mener, jeg elsker henne. Hun var hyggelig å gå ut med meg, og jeg vil alltid være i gjeld til henne fordi hun var så hyggelig, så moro.’Hun er sett her i 2016

‘ Og ingen unnskyldninger. Gikk ut med meg, brydde seg ikke, selv om jeg er sikker på at hun tok litt sorg, sa han med en latter.

ANNONSE

han vokste opp en fan av skjønnheten-som var På Dallas OG TJ Hooker i hennes tidlige år.

Klikk her for å endre størrelsen på denne modulen

‘Hun var PÅ SNL en gang, hosting, da jeg var forfatter,’ avslørte han. «Hun går,» jeg husker deg.»Jeg går,» Det er ikke en sjanse.»

Hvordan de møttes: ‘Hun var PÅ SNL en gang, hosting, da jeg var forfatter,’ avslørte han. «Hun går,» jeg husker deg.»Jeg går,» Det er ikke en sjanse.»‘Sett i 2996
den pastL ‘hun husket meg, Og jeg var noen klønete forfatter, vandre rundt — ikke får noen skisser på, selvfølgelig. Akkurat som, hypnotisert av henne, vokser opp på henne, elsker henne.’Også i 2006
den største pinup: Hun var en AV DE beste tv — stjernene og hadde et sexy bilde; sett her i 1981

‘hun husket meg, og jeg var litt klønete forfatter, vandre rundt-ikke får noen skisser på, selvfølgelig. Akkurat som, hypnotisert av henne, vokser opp på henne, elsker henne.

‘Løp inn i henne senere, og vi var vennlige, og så begynte vi å henge ut. Men hun er alltid så chirpy og morsom og morsom. Så jeg ville bare fortsette å sjekke inn på henne nå og da.Locklear ringte Ham etter at hans svigerinne Kate Spade ble funnet død av selvmord i en alder av 55 år i Sin New York city-leilighet i juni.

‘Hun sjekket inn på Meg Med Katie, og alt det der,’ sa han.

Det var mange som gjorde det. Og det var veldig hyggelig. Katie var en kjæreste, også, Så Heather jeg tror kan ha møtt henne i gamle dager. … Jeg mener, hva kan du gjøre annet enn å bare si hei og sjekke inn Og si, «Hvis du noen gang vil si hei, eller snakke eller noe.»

Hun var Den neste Farrah Fawcett: den sprudlende blonde ble merket som en sexkattunge, noe som bidro til å få henne med i flere topp TV — serier som Spin City
‘ har en tøff situasjon-uansett hva vi alle gjør. Jeg har mine dårlige øyeblikk som alle andre. … Alle er bokstavelig talt en tomme unna å ha noen problemer, noen ganger.’
Hun ble sist arrestert i juni for å ha slått en offiser
komme alene: her david poserte med andy. Han sa Også Heather ringte ham etter hans svigerinne Kate Spade ble funnet død i en alder av 55

‘Det er hva folk gjorde med Meg Med Katie, og det er noe fint om folk er bare der ute. Det er bare en vennlig gest … ingen kan gjøre Noe som skjedde Med Kate, men i det minste … du føler bare at det er litt finhet som kommer inn, gode vibber, i stedet for det som skjer, noe som åpenbart er veldig tøft.

ANNONSE

‘men du vil ikke være nedlatende,’ fortsatte han. ‘har en tøff situasjon-uansett, vi alle gjør. Jeg har mine dårlige øyeblikk som alle andre. … Alle er bokstavelig talt en tomme unna å ha noen problemer, noen ganger.Han snakket også om Kate under En opptreden På Good Morning America onsdag.

Han ble spurt om hvordan familien klarte å takle tragedien.

Hans nye film: Han har hovedrollen I Hotel Transylvania 3 med Adam Sandler og Selena Gomez

‘så godt vi kan. Det har vært veldig tøft, åpenbart, og bare – det er veldig søtt at alle kom ut av treverket, at hun virkelig gjort en innvirkning, sier Spade.Han lanserte da en historie om hvor mye kvinnene han daterte gjennom årene elsket og beundret sen designer, så mye at de alltid ville kjøpe en ny garderobe før de møtte Kate.Det var imidlertid en kort historie, og endte med en følelsesmessig Spade som sa: ‘Hun var en så vakker, nydelig, stor ånd Som vil bli savnet. Jeg begynner å grine.jeg husker da vi pleide å henge ut, det er morsomt fordi hver jente jeg var med eller noen jeg visste ville kle seg annerledes når de skulle se Katie, sier Spade.

Tribute: David spade recalled how ‘lovely’ and ‘beautiful’ Kate Spade was while appearing on Good Morning America Wednesday (above)
Kate and David in 1997
Kate and David in 2012

‘They would bring their A-game, it was very sweet. De var som, ‘Er Katie kommer, Andy kommer?og hvis de var det, var det en helt ny garderobe.Det beste av alt han sa var at svigerinnen hans alltid var rask til å påpeke hvor hyggelige vennene hans så ut når de skulle møtes.’Katie var veldig søt, hun visste at De gjorde det, så hun ville nevne noe eller si noe kompliment,’ sa Spade.

ANNONSE

‘Og da jeg sa: ‘du kler deg ikke for meg,’ sa de, ‘ ja, det er henne og du er deg.»

I kjølvannet Av Kates død, sendte Spade et bilde av De to tatt noen år tidligere.

‘Fuzzy bilde, men jeg elsker det. Kate og jeg under Julens familiebilder. Vi hadde så mye moro den dagen, ‘ skrev David.

‘Hun var så skarp og rask på føttene. Hun kunne få meg til å le så hardt. Jeg kan fortsatt ikke tro det. Det er en grov verden der ute folk, prøv å henge på.Han donerte også 100 000 dollar til National Alliance on Mental Illness.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.