Alle For Plater#for platespillere

I Dag ser jeg på de 7 beste gulvstående høyttalere under $300. Dette er et veldig interessant prisklasse og for de fleste som ønsker å bruke 300 dollar eller mindre. De vil være ute etter å oppgradere sine eksisterende stereohøyttalere, surround høyttalere eller bare har bedre lyd enn HVA DERES TV tilbyr. Jeg ser på høyttalere som disse som en persons første store oppgradering fra det de allerede har, og mens $ 300 ikke er en liten del av endringen. Det er et mer budsjettbevisst kjøp enn et sett med gulvhøyttalere som er under $500 eller til og med høyttalere under $1000.

Vet Hva Du Kjøper

Før jeg deler mine meninger Om høyttalerne vi ser på i dag, vil jeg virkelig oppfordre dere til å gjøre så mye lekser som mulig. Mens jeg har testet lydutstyr i mange år og vet god lyd når jeg hører det. Det skader aldri å se seg rundt og se meningene til kunder som faktisk har brukt sine hardt opptjente penger på disse høyttalerne.

De 7 Beste Gulvstående Høyttalere Under $ 300 Anmeldelser

Her skal jeg se gjennom 7 gulvstående høyttalere. Jeg har testet disse ut og hadde en god tid å gjøre det. Før vi kommer inn i vurderingene, vil jeg ta et øyeblikk for å fortelle dere det på dette prisklasse. Disse høyttalerne vi ser på i dag er ikke for deg audiofile som ønsker det aller beste av det beste, så vær så snill å holde det i bakhodet.Pioneer Andrew Jones Designet Gulvhøyttaler Lydpakke

 • Dayton Audio T652 Dual 6-1/2″ 2-Veis Tårnhøyttalerpar
 • Polk Audio T50 Hjemmekino Og Musikk Gulvstående Tårnhøyttaler
 • beFree Sound BFS-T110W 2.1 Channel Powered Bluetooth Dual Tre Tårnhøyttalere
 • Rockville TM80B Svart Hjemmekinoanlegg Tårnhøyttalere
 • VENLOIC musikk gulvstående bluetooth tårnhøyttaler med subwoofer
 • Frisby Fs-6600bt 5.1 Kanal Stereo Hjemmekinoanlegg
 • Pioneer Andrew Jones Designet Gulv Høyttaler Lyd Pakke

  1. Pioneer Andrew Jones Designet Gulv Høyttaler Lyd Bundle

  Fordeler:

  • De har en fin svingete design
  • Prisen er virkelig fantastisk
  • Stor inngangsnivå høyttalere
  • Sterk byggekvalitet

  Ulemper:Curvy design kan ikke være til alles smak

 • Det er noe å bryte i tid
 • Her har Vi Pioneer Andrew Jones Designet Gulvhøyttaler Lydpakke som er et sett med gulvstående høyttalere som jeg synes ser veldig kul ut. De har en askeffekt som jeg virkelig liker som det gir dem litt klasse. Den mest iøynefallende funksjonen i designet er faktisk høyttalergitteret. De fleste høyttalere som jeg har kommet over har en tendens til å ha en rektangulær høyttalergitter. Disse seg selv skiller seg ut i At Pioneren har gått for en oval form som er veldig lett på øynene. Basen har også en kurve til den som jeg tror hjelper den generelle stilen.

  på litt over 200 dollar var jeg faktisk ganske imponert over lyden som disse produserte. Med tre basselementer og en diskant, de tilbyr mer kraft enn du tror. Som alle høyttalere til denne prisen ser du på en god del bruk før de brytes inn riktig, men det kan forventes. Noen gamle skole vinyl fra 80-tallet, samt et par filmer var det jeg testet disse med, og jeg var veldig fornøyd med hvordan de hørtes ut. Jeg vil fortsatt si at disse er inngangsnivå høyttalere, men jeg vil gjerne ha disse på min andre platespiller eller MED TV på soverommet vårt som bass og diskant er langt bedre enn du forventer på denne typen pris. Jeg tror Pioneer har gjort en god jobb med disse.

  Hva Andre Sier

  jeg så over På B &H.com for å se hva de tenkte om disse høyttalerne. Som meg var de faktisk veldig imponert over ikke bare designen, men også lydkvaliteten. De hadde dette å si om disse høyttalerne «med avanserte funksjoner og uovertruffen lydgjengivelse, Vil Sp-FS52 Andrew Jones Designet Gulvstående Høyttaler Fra Pioneer ta lydlytteopplevelsen til et helt nytt nivå.»De fleste andre anmeldelser jeg har lest om disse høyttalerne har også vært veldig positive.Pioneer Andrew Jones Designet Gulvstående Høyttaler Lyd Pakke er virkelig fantastisk høyttalere. Jeg ser virkelig ikke hvordan noen kan bli skuffet over disse, spesielt med tanke på at de bare er litt over 200 dollar. Når det gjelder de beste gulvstående høyttalerne under $300, vil disse være vanskelig å slå.

  SJEKK SISTE PRIS

  Dayton Audio T652 Dual 6-1 / 2″2-Veis Tårnhøyttaler Par

  2. Dayton Audio T652 Dual 6-1 / 2 "2-Veis Tårn Høyttaler Par" 2-Way Tower Speaker Pair

  Proffene:

  • de koster litt over 100 dollar
  • designet er ganske kult
  • Solid konstruksjon
  • Mange positive anmeldelser

  Ulemper:

  • Du må rote med innstillinger for å få den beste lyden
  • De er budsjettprisede høyttalere, hold det i tankene

  det første som fanger oppmerksomheten din om disse er prisen. På litt over 100 dollar disse ville være flott hvis du prøver å bygge din første hjemmekino oppsett eller hvis du bare får til å samle poster eller tilbake til musikk. Den andre tingen som bildene ikke gjør rettferdighet er hvor kompakt disse er. Noen mennesker liker ikke tårnhøyttalere som de føler at de tar over rommet, og jeg får det. Disse seg selv er ikke altfor høy, og de er langt tynnere i person enn bildene antyder. Dette gjør disse høyttalerne verdt å vurdere hvis du er kort på plass.

  det er to 6 og ½ woofers og en diskant som driver disse og for å være ærlig er lyden ikke dårlig i det hele tatt. Nå gitt du er nødt til å gjøre noen alvorlige tweaking med mottaker eller stereo innstillinger for å få bass og diskant akkurat, men det kan gjøres. Jeg bestemte meg for å ha en lytte til min favoritt live Nirvana album og jeg var fornøyd med hvordan det hørtes etter at jeg hadde fått innstillingene akkurat på min mottaker. I begynnelsen var bassen litt liten hvis du skjønner hva jeg mener. På dette prisklasse må du være realistisk og mens lyden ikke er perfekt jeg føler at det er absolutt anstendig nok til å gjøre dette verdig vurdering. Spesielt hvis du er som meg og ikke har noe imot å spille med innstillingene for å få nivåene akkurat.

  Hva Andre Sier

  jeg brukte en stund på å se over anmeldelser på Amazon.com for å se hva andre som har brukt disse (og faktisk brukt pengene sine på) hadde å si. En anmeldelse sa dette » Det tok meg litt tid å riktig kalibrere disse med Min Onkyo TX-RX610 mottaker, spesielt crossovers, men resultatene er fantastisk !»som er ganske mye mine eksakte følelser . Noen vurderinger som hadde negative ting å si syntes å være svært urealistisk om hva slags lyd du vil få på denne prisklassen, og de aldri nevnt om de tinkered med sine innstillinger på stereo eller hjemmekino oppsett.

  jeg var ganske imponert over Hva Dayton Audio har gjort. Disse høyttalerne ser ganske kul og lyden er ganske imponerende når du får det akkurat. Ut av boksen kommer lyden ikke til å blåse deg bort. Men for average joe tror jeg at lyden er absolutt farbar, men du kan alltid leke med innstillingene dine for å få den beste lyden mulig ut av disse. Det faktum at disse også er rundt 100 dollar er flott!

  SJEKK SISTE PRIS

  Polk Audio T50 Hjemmekino Og Musikk Gulvstående Tårnhøyttaler

  3. Polk Audio T50 Hjemmekino og Musikk Gulvstående Tårnhøyttaler

  Proffene:

  • Lyd er flott
  • Fungerer bra for filmer og musikk
  • Fin stil
  • Veldig godt laget

  Ulemper:

  • En liten pause i tid er nødvendig
  • Pass på at du bestiller to!

  jeg har brukt Polk Lydprodukter før, så jeg er alltid glad for å sjekke en ny ut. Dette er for bare en enkelt høyttaler, men når du bestiller to, kommer de inn på under 300 dollar. Disse har som kul Og elegant Polk Lyd stil. De har faktisk en god del vekt på dem, slik at de føler seg veldig solide. Jeg liker hvordan høyttalergitteret dekker hele fronten av høyttaleren, og måten basen har litt kurve på, er ganske kult. Jeg liker virkelig stilen til disse og tror at de passer inn i oppsettet ditt veldig bra.

  lydkvaliteten på disse er veldig bra for prisen. De har en diskant og tre drivere som skyver lyden. Det mest imponerende aspektet av lyden er bassen som disse produserer. Jeg la ikke merke til at det ble bedre som det gikk på, så det er klart en pause i perioden. Det første jeg testet disse ut med Var Jurassic Park På Blu-Ray, og jeg trodde at det hørtes fantastisk ut. Musikkvis hadde jeg mye moro en kveld med noen av mine favorittvinylalbum, og da jeg lyttet til disse mens familien min sov, hadde jeg ikke lyden for høyt og jeg var fornøyd med lydkvaliteten. Jeg tror For lavere priset høyttalere, Polk Audio har gjort en god jobb med disse.

  Hva Andre Sier

  jeg hadde en god titt på internett Og Polk Audio T50 Hjemmekino Og Musikk Gulvstående Tårnhøyttaler får svært positive anmeldelser. Over På Hjemmekino Gjennomgang de hadde noen veldig fine ting å si om det. I sin anmeldelse sa de dette «Som jeg antydet i introduksjonen, Har Polk Audio T50 egentlig ikke mye konkurranse; det er bare ikke så mange tårnhøyttalere i dette prisklasse som er designet for å levere lyd av høy kvalitet.»Som jeg tror er helt riktig, og det er mine følelser på denne taleren også . Polk Audio har ikke kuttet noen hjørner her i det hele tatt.Polk Audio T50 Hjemmekino Og Musikk Gulvstående Tårnhøyttaler er fantastisk, og mens du må bestille to. Jeg tror virkelig at dette er en av de beste lydhøyttalerne i dette prisklasse jeg noensinne har sett. Lydkvaliteten er god og det er veldig lett på øynene også.

  SJEKK SISTE PRIS

  beFree Lyd Bfs-T110W 2.1 Kanals Drevne Bluetooth Dual Tre Tårnhøyttalere

  4. beFree Lyd BFS-T110W 2.1 Kanal Drevet Bluetooth Dual Tre Tårnhøyttalere

  Proffene:

  • de har en veldig kul stil
  • koster bare rundt 100 dollar
  • Bluetooth-tilkobling
  • Lyden Er ikke så ille

  Ulemper:

  • De er utsatt for overoppheting
  • for å få den beste lyden, må du jobbe med innstillinger

  Neste opp har vi beFree Sound BFS-T110W 2.1 kanals drevet bluetooth dual tre tårnhøyttalere. Det første som fanger øyet om disse er designet. Jeg liker virkelig kirsebær og svart design de har gått for. De har en slags kul jazz ting skjer, og det er noe jeg virkelig grave. Disse er for tiden priset til litt over 100 dollar, så de er i den nedre enden av prisspekteret av det vi ser på. Også trenger ikke bare å være kablet inn i mottakeren. De har Bluetooth-tilkobling og kan til og med tillate deg å koble TIL ET USB-eller SD-kort.Få to tårnhøyttalere for nær 100 dollar, spesielt Bluetooth-høyttalere begynner å ringe alarmklokkene når det gjelder lydkvaliteten. Jeg hektet disse opp og bestemte meg for å behandle dem til en av de beste albumene på 80-tallet, Åpne Opp og Si Ahh Av Poison. Dette er en av mine go-to album for å teste høyttalere! Uansett, lyden var ok. Bassen var litt svak og diskanten ingenting å rope hjem om. Men jeg ville ikke bare gi opp på dem. Så jeg spilte litt med innstillingene mine og fikk lyden til et punkt der jeg ville klassifisere det som anstendig. Disse høyttalerne kommer med en veldig forvirrende fjernkontroll som jeg ikke er så ivrig på. Jeg må snakke om varmen! Disse høyttalerne blir veldig, veldig varme. Jeg ærlig har ikke brukt et sett med høyttalere som noen gang har fått så varmt som disse på baksiden så vær forsiktig med disse.

  Hva Andre Sier

  jeg trodde at problemet jeg hadde med høyttalerne blir varmt, kan ha vært nede for å bli sendt et defekt par. Vel, en rask titt På Amazon-siden for disse høyttalerne viser at jeg ikke er den eneste med disse problemene som noen andre vurderinger snakker om det. En fyr sa, «ryggen er overoppheting, sannsynligvis fordi det ikke er noen ventiler i det hele tatt.»Og han er ikke den eneste som hadde problemer med overoppheting.

  beFree-Lyden BFS-T110W 2.1 Kanals Drevne Bluetooth Dual Wood Tower Høyttalere ser virkelig kult ut, og med riktig tinkering med innstillingene kan du få dem til å høres ganske anstendig. Men faktum er overoppheting ting er helt klart et problem med disse så det er absolutt noe å se på. Jeg håper at dette kommer til å bli adressert med fremtidige revisjoner av spillet.

  SJEKK SISTE PRIS

  Rockville TM80B Svart Hjemmekinoanlegg Tårnhøyttalere

  5. Rockville TM80B Svart Hjemmekinoanlegg Tårnhøyttalere

  pros:

  • Tre forskjellige farger tilgjengelig
  • Mange forskjellige lydalternativer
  • Koster rundt 200 dollar
  • Lyden er langt bedre enn du skulle tro

  Ulemper:

  • Design kan ikke være for alle smak
  • Du Må spille med innstillinger for å få den beste lyden

  det siste settet med høyttalere jeg testet i løpet av den siste måneden Var disse rockville tm80b svart hjemmekinoanlegg tårnhøyttalere. Settet jeg fikk var svart, men disse kommer også i kirsebær og også en veldig snazzy og groovy ser hvit ut. Utformingen av disse er egentlig ikke min kopp te, men fra det jeg har lest, elsker mange mennesker designet, spesielt den hvite versjonen. Forsiden av høyttalerne øverst har denne svarte firkanten som en av høyttalerne HAR USB, SD og andre innganger på DEN. Jeg ville mye foretrekke dette var på baksiden eller siden, men det for å være ærlig er bare en personlig preferanse.

  Dette Er Bluetooth-høyttalere, men som jeg sa er DET EN USB, SD og selvfølgelig dine standardkontakter også. To innebygde subwoofere og drivere gir denne måten mer spark enn jeg hadde forventet. Først var lyden litt forvrengt, men det var fordi jeg hadde dem altfor høyt og bassen var litt overveldende. Med noen få endringer i innstillingene mine om lyden var faktisk veldig bra. Jeg testet disse ut med noen poster, et par filmer, men i tillegg til dette streamet Jeg Også Spotify fra telefonen til høyttalerne, og lydkvaliteten var god og måten telefonen min koblet til, kunne ikke vært enklere. Jeg vil være ærlig og si at jeg vanligvis ikke er den største fan Av Bluetooth-høyttalere, men disse fungerer bra, og de koster bare et par hundre dollar.

  Hva Andre Folk Sier

  jeg så på de ulike vurderinger På Amazon og en som fanget mitt øye hadde dette å si. «Det eneste jeg ikke liker er at bassen fortsatt er for kraftig, selv når subwooferen er slått til laveste innstilling. Jeg må kanskje prøve forskjellige equalizers programmert i systemet. Men for pengene er disse fantastiske.»Jeg er enig med dette da fjernkontrollen har massevis av forskjellige alternativer for deg å leke med. For det meste synes folk ganske imponert over disse, spesielt på prisantydning.Rockville TM80B Svart Hjemmekinoanlegg Tårnhøyttalere er noen veldig interessante høyttalere. Mens du kanskje tror de er «billige», høres disse faktisk langt bedre enn du tror. Hvis du tar deg tid til å bryte disse inn riktig og også leke med innstillingene slik at du får lyden akkurat, vil du ha et flott sett med høyttalere på hendene her.

  SJEKK SISTE PRIS

  6. VENLOIC Music Floor Standing Bluetooth Tower Høyttaler med Subwoofer

  Fordeler:

  • Fin og slank design
  • svært rimelig
  • Bluetooth-tilkobling
  • Bygge i subwoofer

  Ulemper:Ikke den største lyden

  Neste opp har vi DENNE VENLOIC Music Floor Standing Bluetooth Tower Høyttaler Med Subwoofer som er en enkelt høyttaler, men hvis du skulle kjøpe to av disse ville de bare koste deg litt over 150 dollar. Selv om jeg ikke personlig har testet denne høyttaleren, ønsket jeg å inkludere den på mine beste gulvstående høyttalere under $ 300-listen, da det er en av de tynneste gulvstående høyttalerne jeg har sett. Dette gjør det ideelt hvis du er kort på plass og ønsker å få et par høyttalere som kommer godt under 300 dollar. Den generelle designen er ganske kul og beskjeden, så jeg er sikker på at dette vil gli inn i ethvert rom.

  i tillegg til standarddriverne har denne høyttaleren også en innebygd subwoofer som skal bidra til å gi den det ekstra kick. Nå kan jeg ikke personlig snakke om hvordan det høres ut, men hvis du skulle få innstillingene akkurat på mottakeren, tror jeg du ville være glad. Øverst på høyttaleren har faktisk en dock for din smarte enhet som jeg trodde var ganske kul, og jeg kan se at selve høyttaleren selv har noen innstillinger for deg å tinker med, slik at du får den beste lyden. Hvis du vil ha en høyttaler som kan koble til telefonen eller nettbrettet, slik at du kan lytte Til Spotify eller hva som helst, er dette vel verdt å vurdere. Det har også standard knekt på baksiden.

  Hva Andre Sier

  Som jeg ikke har hatt gleden av å teste denne høyttaleren selv bestemte jeg meg for å se hva faktiske kunder På Amazon hadde å si om det. For å være ærlig vurderinger er en blandet pose og den generelle byggekvaliteten synes å bli kalt inn spørsmålet. Som til denne prisen er jeg ikke 100 prosent overrasket av en anmelder sa dette, » Midthøyttaler virker ikke på meg . Bluetooth fungerer bra. Godt kjøp for prisen, men jeg ville ikke kjøpe en annen.»Jeg tar dette til å bety at de hadde et problem med en defekt høyttaler, og at de ikke lekte med innstillingene nok.

  hvis du ønsker å få en billig høyttaler som tillater Bluetooth-tilkobling samt standard tilkoblingsalternativer. JEG føler AT VENLOIC Music Gulvstående Bluetooth Tårnhøyttaler med Subwoofer er verdt en titt. Det er fint og kompakt, og det har mange lydalternativer for deg å leke med. Bare sørg for at hvis du får det en som du får er riktig gjort, og at alt fungerer på den.

  SJEKK SISTE PRIS

  Frisby FS-6600bt 5.1 Kanal Stereo Hjemmekinoanlegg

  7. Frisby FS-6600bt 5.1 Kanal Stereo Hjemmekinoanlegg

  Proffene:

  • Fin glanset finish
  • Prisen er svært rimelig
  • Surroundlyd for filmer
  • Bluetooth-tilkobling

  Ulemper:

  • at glanset finish kan bli rotete
  • Byggekvalitet kan ikke være den beste

  Sist, av alt jeg har dette som jeg synes er ganske interessant. Jeg har satt dette på her som jeg vet at noen folk ønsker å få en alt i ett lydsystem og dette her faktisk kommer med fire gulvstående høyttalere, en senterhøyttaler, og en subwoofer. Subwooferen fungerer som den viktigste tingen der du kan endre volumet, tinker med lyden og til og med bruke minnekort til å spille musikk fra. Den har Også Bluetooth-tilkobling, slik at du kan streame musikk fra smartenheten din. Du får alt dette for rundt 200 dollar, og det har faktisk en veldig fin glanset finish, som jeg liker, men hvis du har barn, får de fingeravtrykk over det. Subwooferen har en fin lyseffekt på det også, som jeg synes er ganske kult.Nå som du får fem høyttalere og en subwoofer for under 200 dollar, må du være realistisk om lyden du kommer til å komme ut av disse. Jeg har ikke testet dette, men jeg antar at du må leke med innstillingene for å få lyden til et punkt som du virkelig liker dette. Dette er ikke en stor nedtur, og på denne prisklassen, du må forvente at. Jeg føler at for noen på et budsjett eller noen som ønsker en alt i ett hjemmekinoanlegg som dette er vel verdt å ta en nærmere titt på.

  Hva Andre Sier

  jeg hadde en veldig god titt på nettet, og det er faktisk ikke en hel masse anmeldelser der ute for dette settet. Det beste stedet jeg fant Var Faktisk Amazon . Det jeg fant interessant om vurderinger var at dette i dag er vurdert til tre stjerner av fem. Jeg trodde sikkert at de negative kommentarene ville være om lyden, men det er ikke tilfelle. Folk ser ut til å like lyden. En dame ga det en 5 stjerners anmeldelse og hadde dette å si, » alle høyttalerne spiller vakkert og lyden er perfekt . Så fornøyd med mitt surroundsystem». Negativene kommer fra folk som har problemer med byggekvaliteten til høyttalerne, slik at det er noe å se etter.

  Jeg tror At Frisby FS-6600BT 5.1 Kanal Stereo Hjemmekinoanlegg Har en kul og moderne design. Hvis du vil ha et system som skal la deg se filmer med surroundlyd, streame musikk og ser kul mens du gjør det. Jeg tror dette er vel verdt å ta en nærmere titt på. Byggekvaliteten har blitt tatt i tvil, men jeg er faktisk veldig imponert folk synes så fornøyd med lydkvaliteten på disse høyttalerne.

  SJEKK SISTE PRIS

  Hva Er De Beste Gulvstående Høyttalere Under $ 300?

  jeg elsker å få sjansen til å teste ut nye høyttalere, og jeg var faktisk fornøyd med alle de som jeg fikk leke med. Jeg vil si at i denne prisklassen må du mer enn sannsynlig leke med innstillingene for å få den beste lydkvaliteten mulig ut av dem. Jeg har skjønt to som jeg føler var et kutt over resten. Først Er Polk Audio T50 Hjemmekino Og Musikk Gulvstående Tårnhøyttaler.Mens dette er en enkelt høyttaler, så du må kjøpe to, kommer de fortsatt inn på under 300 dollar. Lydkvaliteten er fantastisk,og De har Polk Lydkvalitet om dem. De andre jeg virkelig likte var Dayton Audio T652 Dual 6-1 / 2 » 2-Veis Tårnhøyttalere. Gitt disse tar litt tinkering med å få akkurat, men de er kjempebra høyttalere.

  Så der har du det, de beste gulvstående høyttalere under $ 300. Ha det gøy på jakt etter de riktige høyttalerne for oppsettet ditt, og sørg for at du leker med innstillingene for å få lyden du fortjener! Hvis du liker å få noe mye bedre på like under $ 500, sjekk Ut Gulvhøyttalerne under $500.

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert.